Meterkast vernieuwen

Bij een klant is laatst een meterkast vernieuwd. Het was in de situatie van de klant beter om de meterkast te vernieuwen. De klant had nog een oude meterkast en wilde graag een nieuwe.

Oude stoppenkast

Oude stoppen kast

Nieuwe groepenkast

vernieuwde stoppenkast

Wanneer een groepenkast vervangen?

Het vervangen van een groepenkast gebeurd vaak in oudere huizen. Als er een groep vervangen moet worden is het handig om gelijk de hele kast mee te nemen. Dit is niet in alle gevallen nodig.

In een oud huis wordt er vaak gesproken over een stoppenkast, dit is vanuit oudsher de benaming. De naam groepenkast en stoppenkast betekenen eigenlijk hetzelfde.

Het vervangen is ook altijd aan te raden bij het kopen van een huis. Stel u heeft een oude woning gekocht met verouderde electra en verouderde groepen- of stoppenkast. Het advies is dan om deze door mij te laten inspecteren en als het nodig is de oude electra te laten vervangen zodat je weer een tijd mee kan met je electra.

Wat kost een groepenkast vervangen?

De kosten voor jouw groepenkast ligt aan hoeveel groepen je nodig hebt in huis. Het maximale vermogen op één groep is 3,6kW. Hoe minder groepen je in de stoppenkast hebt, hoe goedkoper het is.

Voorbeeld van de kosten om een groepenkast vervangen.
Voor het aanleggen van vier groepen in een nieuwe meterkast is gemiddeld tussen de €315 en €515.

Neem contact op

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen of wil je een prijsofferte? Ik kom altijd even kijken wat er bij jou nodig is. Neem even contact met mij op en dan kan ik kijken wat ik voor jou kan betekenen. Je kan mij bereiken door te bellen, mailen of vul even het contactformulier in. Dankjewel en hopelijk tot snel.

Bekijk meer projecten

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Neem contact met mij op.