Wij zijn Verschoor Elektrotechniek

Bij ons is goed inleven in de belangen van de klanten een belangrijke factor. Wij kunnen uitstekend met elektro technische projecten meedenken en zijn wij in staat om de wens te vertalen in een concrete oplossing. Daarbij stellen wij het klantbelang voorop, alsof het ons “eigen probleem” is. Wij vinden het een eer wanneer dit vertrouwen wordt geschonken, en zullen altijd ten gunste van de klant adviseren. Hoe tegenstrijdig dat wellicht klinkt, aangezien wij zelf ook een commercieel belang hebben. Maar wij geloven dat een lange termijn relatie veel waardevoller is dan eenmalig een technische opdracht uitvoeren. Wanneer u tevreden bent met de installatie, komt u weer bij ons terug.

Waarom Verschoor Elektrotechniek?

De specialiteit en kracht van Verschoor Elektrotechniek: ontzorgen, betrouwbaar en een eerlijke prijs. Wij zijn zelf ondernemers en weten dus hoe kostbaar uw tijd is. ‘Wij ontnemen jouw zorgen!’
Bij onze projecten: nieuwbouw, renovatie, onderhoud, met onze aanpak gaan we voor het beste resultaat! Waar inzicht, snelheid, innovatie, duurzaamheid , samenwerken en veiligheid samen komen. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Daarbij is betrouwbaarheid een vereiste: gewoon praktisch en eerlijk advies. (Duurzame) elektrotechniek is niet meer weg te denken in onze samenleving en zorgt ervoor dat gebouwen blijven functioneren en industrieën blijven draaien.